U susret Tvitomaniji

Luksuzni rizort od 5 zvezdica, Jadransko more, sunce, prelepa hrvatska obala i sjajna ekipa više su nego dovoljni razlozi zbog kojih neću propustiti Tvitomaniju.

tvitomanija

U periodu od 8. do 12. maja u Novom Vinodolskom, na hrvatskom primorju, održaće se najveća regionalna konferencija posvećena internetu i društvenim mrežama – Tvitomanija. Tema druge po redu Tvitomanije je “Društvene mreže i život – kultura, obrazovanje, nauka, umetnost, sport, komunikacija, biznis i politika.“

Konferencija i učesnici će biti smešteni u NOVI Spa Hotels & Resort-u, prelepom „five star“ kompleksu na samoj obali Jadrana sa pogledom na ostrvo Krk. Da stvar po mene bude još bolja, biću smešten u najfensi De Luxe apartmanu :D.

NOVI Spa Hotels & Resort

NOVI Spa Hotels & Resort

Iako su predavanja tokom svih dana konferencije jako zanimljiva, neka će biti žrtvovana jer imam u planu da obiđem neke od zanimljivih lokacija u okolini, a počeću od prelepog gradića Novi Vinodolski.

U komentarima mi možete preporučiti šta se valja obići, šta treba probati, kojim vinom zaliti… 🙂

Dakle, možete očekivati puno materijala i fotografija naredne nedelje, a ja ću se potruditi da prenesem što više utisaka. Postoji i mogućnost blogovanja uživo pa ćete tako biti u mogućnosti da pratite čitavo naše putešestvije :).

S obzirom da nikada nisam bio u Hrvatskoj (jesam prolazio ali to ne računam), i s obzirom da smatram da Hrvatska ima najlepše more na svetu, zaista se radujem Tvitomaniji :). Pored tog turističkog dela, koji je za mene i uživanje i posao, srećan sam jer ću imati prilike da čujem odlična predavanja, upoznam sjajne ljude i naučim puno. Društvene mreže i njihova primena u turističko-ugostiteljskom sektoru je pravac koji me izuzetno interesuje i kojim se bavim, a o tome sam i napisao nekoliko članaka u kategoiji E-turizam.

Pored primene društvenih mreža u turizmu, interesuje me, kao nastavnika turističkih predmeta u Ekonomskoj školi, i njihova primena u edukaciji i obrazovanju, jer sam zagovornik savremenijeg i interaktivnijeg pristupa u obrazovanju, koji odgovara današnjoj digitalnoj generaciji učenika. Zato mi je izuzetno drago što će na Tvitomaniji o tome pričati baš moj kolega iz zbornice Zoran Milojević.

Ne mogu a da ne pomenem ekipu Borana sa kojima idem na Tvitomaniju. Da oni ne idu, sigurno ne bih ni ja išao, a ujedno mi je ogromno zadovoljstvo, ali i čast što ću biti deo našeg Tvitomanija karavana. Mogu reći da je Tvitomanija za mene samim tim već označena kao uspešna, iako još nismo ni krenuli. Evo ekipe:

tvitomanija borani


One Response to "U susret Tvitomaniji"

  1. Pingback: Tvitomanija uživo! | Turizam i Putovanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.