O sajtu

Blog-magazin Turizam i Putovanja pokrenut je septembra 2012. godine i predstavlja jedan od prvih blogova u Ex-Yu regionu koji se bavi turizmom, ugostiteljstvom i putovanjima.

Turizam i Putovanja namenjen je turistima i ljubiteljima putovanja ali i profesionalcima koji se bave turizmom i ugostiteljstvom, zatim studentima i učenicima turističkih smerova.

Turizam i putovanja je nosilac specijalnog priznanja Web TOP 50 koju tradicionalno dodeljuje PC Press magazin, čime je uvršten u 50 najboljih sajtova u Srbiji za 2014. godinu.

Osluškujući želje i zahteve čitalaca a shodno dugoročnoj strategiji razvoja sajta, od 2017. na sajtu Turizam i putovanja turisti mogu da rezervišu odabrana turistička putovanja i hotele

Sajt je u vlasništvu agencije TMC – Tourism Management and Consulting.

 

Dobar deo sadržaja je namenjen srednjoškolcima smera turistički tehničar, ali i studentima turizma i ugostiteljstva, i edukaciji uopšte.

Autor tekstova na TiP-u može biti svako ko smatra da može napisati dovoljno dobar tekst koji se poklapa sa nekom od tema koje ovaj blog obrađuje. To mogu biti stručne teme iz oblasti turizma i ugostiteljstva, ali i predstavljanje destinacija, putopisi i sl.

Ukoliko želite da se preko ovog sajta prodaju vaši turistički aranžmani ili smeštajni kapaciteti možete nas kontaktirati.

Kontakt:

E-mail: kontakt@turizamiputovanja.com
Telefon: +381 62 336 637