Grčko-srpski forum turizma u Beogradu

Beograd – U hotelu Metropol Palace, u sredu 14. decembra 2016. godine, biće održan bilateralni Grčko-srpski forum turizma.

forum turizma

Forum organizuje TGI Group International, a pod pokroviteljstvom Grčke nacionalne turističke organizacije (GNTO) i Turističke organizacije Beograda.

Glavna tema ovog foruma ticaće se načina na koji bi turistički sektori Grčke i Srbije mogli i u buduće da doprinose unapređenju i razvoju privreda pomenutih država. Osim toga, govoriće se i o razvoju bilateralnih odnosa Grčke i Srbije i perspektivama zajedničkih aktivnosti i inicijativa, a sve u cilju jačanja turističke saradne između ove dve zemlje.

Kako se navodi u saopštenju za javnost konferenciju će, sa početkom u 10:00h, otvoriti gospodin Dimitris Trifonopoulos – generalni sekretar Grčke nacionalne turističke organizacije. U uvodnom izlaganju obratiće se i gospođa Renata Pindžo, pomoćnik ministra za turiza Republike Srbije, kao i gospodin Georgos Vernicos, generalni sekretar Grčke nacionalne turističke organizacije, i gospođa Marija Labović, v.d. Turističke organizacije Srbije.

Pored navedenih, na forumu će govoriti i drugi grčki i srpski zvaničnici, predstavnici lokalnih vlasti, poslovni lideri i donosioci odluka u oblasti turizma. Nakon toga će uslediti B2B sastanci između grčkih i srpskih predstavnika turističkog sektora.

Novinska agencija Tanjug je medijski pokrovitelj foruma, dok je medijski sponzor Travel Magazine.


Leave a Reply

Your email address will not be published.